Wat is E-Buggy Motive?

E-Buggy Motive is een landelijke full-service in- en verkoopplatform voor elektrische/brandstof (golfkarren)/wagens en werkt uitsluitend samen met de door E-Buggy Motive zorgvuldig geselecteerde professionele wagenleveranciers, de EBM-Partners.

Wat maakt E-Buggy Motive uniek?

Door de unieke samenwerking met de E-Buggy Motive-Partners zijn wij in staat om de (golfkarren)/wagens te leveren tegen zeer scherpe aantrekkelijke prijs-, kwaliteit en servicecondities! En.., bent u ondernemer in de recreatiebranche en/of lid van Recron/Recreatie Nederland? In dat geval bieden wij u nog eens extra aantrekkelijke kortings- en actieaanbiedingen aan!

Hoe werkt het?

U kunt de basiswagen geheel naar eigen wens samenstellen. Bijvoorbeeld : u wilt een laadbak erbij, u klikt dan op laadbak. Heeft u alles ingevuld?, klik dan op Offerte. U ontvangt dan direct een email van de door u ingevulde gegevens plus de E-Buggy Motive Algemene Voorwaarden en de toelichting over de gegarandeerde inruil- en restwaarde van de wagen. De aangevraagde offerte is geheel vrijblijvend en 14 dagen geldig.

Wilt u meer weten? Ga naar : info@ebuggymotive.nl of bel 085-7608811.

Alle door u gewenste wagens kunnen wij leveren. Echter op basis van de meest gangbare en verkochte modellen hebben wij een aantal referentiefoto’s van de wagens weergegeven.

Een E-Buggy Motive-occasion is geheel nagezien, en wordt altijd in Topconditie afgeleverd. Onze garantie en servicevoorwaarden zijn duidelijk, E-Buggy Motive heeft drie catgoriëen. De categorieën zijn ingedeeld naar de ouderdom van de wagen.